Ervaringen

Impuls

“Het dienstenpakket van Impuls bevat veel soorten opvangproducten. Ons vorige systeem was verouderd, de diverse producten konden er niet goed in worden ondergebracht en we moesten handmatig planningen op elkaar afstemmen. Ook hadden we nog geen koppeling tussen kindplanning en personeelsplanning, die systemen stonden los van elkaar. Daardoor moesten we de planningen handmatig op elkaar afstemmen.”

Dankzij de overstap naar KidsVision kan Impuls nu gerichte informatie uit het systeem krijgen. De bedrijfssoftware laat alle processen op elkaar aansluiten, legt koppelingen tussen kindplanning en personeelsplanning en zorgt voor efficiënte procesafhandeling in de backoffice.

Succesverhaal Impuls
Succesverhaal 10forKids

10forKids

Nicole Colijn

Aan de eis om zelf alle administratie te kunnen doen binnen één pakket bleek KidsVision binnen de markt als enige invulling te geven. Nicole: “Ik vind het vervelend om meerdere pakketten te moeten gebruiken om de administratie te doen, dus ik wilde mijn crediteurenadministratie, debiteurenadministratie, kindplanning en personeelsplanning allemaal in één programma. Als je aan die eisen invulling wilt geven, heb je niet veel keus.”

De cloud-omgeving biedt 10forKIDS toegang tot alle noodzakelijke toepassingen en gegevens, ongeacht het apparaat waarmee gewerkt wordt. Nicole: “Ik heb via KidsVision toegang tot Word, Excel en Outlook. Verder heb ik binnen de omgeving een persoonlijke schijf zodat ik mijn gegevens altijd en overal kan benaderen. Op de gemengde schijf kunnen teams gegevens delen en er is een algemene schijf met daarop onder meer de beschrijvingen en documentatie van KidsVision.”

Berend Botje

Berend Botje helpt ingeschreven ouders een passende gastouder te vinden. Melanie: “We zoeken iemand waar je je kinderen aan kunt toevertrouwen. Ons gastouderbureau bestaat nu bijna 22 jaar. Wij zijn al heel lang, professioneel bezig met deze vorm van kinderopvang en eisen hoge kwaliteit van onszelf. Dat zorgt dat wij een breed pakket aan opvang kunnen aanbieden.”

In 2004 is Berend Botje overgestapt op KidsVision, de bedrijfssoftware voor kinderopvang. Dit systeem houdt kindplanning, contracten met ouders, facturatie en financiële administratie bij. Ook andere administratieve zaken zoals de uitleen van bedjes en boxen aan gastouders staan binnen KidsVision geregistreerd.

In januari 2012 heeft Berend Botje KidsVision uit laten breiden met een portaal voor de registratie van gastouderopvang. Melanie: “Het mooiste aan het portaal is dat we alles real-time registreren. We hoeven niets te synchroniseren. Als een ouder wil kijken of een gastouder al uren heeft ingevoerd, dan kan dat gewoon. Dat is fijn, want als je tweeduizend kinderen in opvang hebt, moet dat goed geregeld én goed geautomatiseerd zijn.”

Succesverhaal Berend Botje Kinderopvang