ICT kinderopvang

Daar waar de sector steeds verder geprofessionaliseerd wordt, is goede ICT voor kinderopvang belangrijker dan ooit. Gastouders moeten aangesloten zijn bij bureaus, kinderopvanglocaties gaan samenwerken of groeien uit tot grote clusterorganisaties en de vraag naar snelle oplossingen wordt steeds groter. Om de kinderopvang in goede banen te leiden hebben wij een ICT-systeem speciaal voor kinderopvang ontwikkeld waarin letterlijk alles verenigd is. Alles wat u als kinderopvanglocatie, gastouder of buitenschoolse opvang maar nodig heeft. Met onze ICT voor kinderopvang kunt u in één keer al die andere afzonderlijke programma’s overboord zetten! Vraag vandaag nog een demo aan en ontdek wat de software van KidsVision voor u kan betekenen.

Geoptimaliseerd voor ieder apparaat

Laptop en desktop

Tablet

Telefoon

Snel aan de slag met KidsVision

Snelle implementatie mogelijk

Ondersteuning bij overzetten gegevens

Veel integraties met andere systemen

ICT voor kinderopvang geboren vanuit de praktijk

Dat wij specifiek een ICT-oplossing voor de kinderopvangsector hebben ontwikkeld is niet voor niets. Als oprichters van KidsVision waren we zelf namelijk jarenlang actief in de kinderopvang en we liepen daar tegen problemen aan die ieder gastouderbureau, iedere opvangouder en iedere buitenschoolse opvang zal herkennen. Een systeem voor urenregistratie, een programma om nieuwe aanvragen te beheren, een boekhoudsysteem voor de facturatie, geen koppelingen met ouderportalen als Wedaycare en Konnect en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dat moet anders kunnen, dachten we.

Wat hieruit voortvloeide is de eerste all-in ICT-oplossing voor kinderopvang. Vanuit één overzichtelijk programma beheert u alle benodigde gegevens, op desktop, tablet of smartphone. Alles vanuit de cloud, zodat u overal toegang hebt tot de gegevens. Onze software voor kinderdagverblijven, bso’s en kinderopvang wordt inmiddels gebruikt door talloze professionele organisaties in heel Nederland. De ervaringen liegen er niet om. Met een gratis demo op locatie laten we graag zien wat de ICT-mogelijkheden van Kidsvision voor uw kinderopvang kan betekenen.

De voordelen van onze software

KidsVision biedt inzicht en overzicht. Overzicht als het aankomt op de beschikbaarheid van gastouders en overzicht in uw wachtlijsten. Het biedt snel en eenvoudig inzicht in de gegevens van de opvangkinderen en hun ouders. Van onbetaalde facturen ontvangt u automatisch een notificatie, waarna u vanuit het systeem meteen een herinnering kunt verzenden. De ICT voor kinderopvang bevat meer dan dertig verschillende functies. Heeft u ze niet allemaal nodig? Dan kiest u voor het basis- of uitgebreide pakket. En wilt u wel overal gebruik van maken? Dan kiest u voor ons expert-pakket. Zo is er een ICT-oplossing op maat voor ieder type kinderopvang, groot of klein.

Nieuwsgierig naar onze ICT voor kinderopvang? Vraag een demo aan!

We kunnen natuurlijk heel veel schrijven over onze inventieve software voor kinderopvang, maar liever laten we gewoon zien hoe het voor u kan werken. Vraag een demo aan, dan komen we bij u op locatie langs om het te demonstreren. Maak het u en uw collega’s gemakkelijk en kies ook voor de ICT voor kinderopvang van KidsVision!