Kinderopvang
 • Kids Home Aanpak Brandbox Slider 1900X680 Kidsvision

  Onze aanpak

  Kinderopvang uitmuntend ondersteund

  Professionele kinderopvang vraagt om hoogwaardige technische ondersteuning. De sector is in beweging: stichtingen worden omgevormd naar bv’s, dienstverlening breidt zich uit en strategische overnames of nieuwe samenwerkingsverbanden zijn aan de orde van de dag. KidsVision groeit met u mee. Wij hebben zelf in de kinderopvang gewerkt en onze software steunt op die ervaring. Of u nu nieuwe diensten aanbiedt, of de regelgeving is aangepast, het KidsVision-team staat voor u klaar!

Kids CB2 CORP Groeiformule 619Px

Growing Together

Groei voor kleine en grote organisaties

KidsVision is toegerust om alle soorten kinderopvang te ondersteunen: van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen tot gastouderbureaus. Omdat wij zelf in de kinderopvang gewerkt hebben, weten wij welke basisinrichting u nodig heeft. Alle onmisbare onderdelen zitten standaard in KidsVision. Dat bespaart u implementatietijd! U, Microsoft en de branchespecialisten van GAC vormen de ideale ingredienten voor een succesvolle implementatie. Samen bereik je meer dan alleen. Dat noemen wij Growing Together.

Kids CB1 Achtergrond Foto2 Kind 862X572

Missie, visie en kernwaarden

Onze missie is zorgen dat medewerkers, ouders en gastouders van kinderopvangorganisaties proactief kunnen handelen. Dat doen wij door kwalitatieve software met brede functionaliteit te bieden.

 

Onze visie is klanten ontzorgen door:

 • het leveren van intuïtieve en betrouwbare functionaliteit;
 • het geven van inzicht aan alle soorten gebruikers;
 • het bieden van eenvoudige ondersteuning;
 • het overnemen van (beheer)taken;
 • ze te betrekken in alle lagen van onze besluitvorming.

 

Onze belangrijkste kernwaarden zijn:

 • Klantgericht;
 • (Persoonlijke) Ontwikkeling;
 • Optimale Kwaliteit;
 • Kennis Delen.

Software voor kleinere organisaties

Korte implementatie, snel aan de slag

KidsVision is opgezet om snel in gebruik te nemen. Onze implementatieaanpak ondersteunt u daarin. Wij passen ons aan uw wensen en de omvang van uw organisatie aan. Voor kleinere organisaties is de totaalomgeving vlot in te stellen. Omdat KidsVision standaard een complete basisinrichting en workflow heeft, kunt u snel aan de slag.

Implementatie basisinrichting van KidsVision bij uw organisatie.

Wij trainen uw mensen in het dagelijks gebruik van onze bedrijfssoftware.

Uw gebruikers zetten de stamgegevens zoals vestigingen en tarieven in het systeem.

Uw medewerkers gaan aan de slag. Bij vragen staat ons supportteam voor u klaar.


Software voor grotere organisaties

Projectmatige aanpak, nadruk op communicatie

Door de complexere omgeving en grotere hoeveelheid gebruikers heeft de implementatie van een nieuw (deel-) systeem voor (middel-) grote organisaties meer impact. Om een vlekkeloze implementatie uit te voeren, is de organisatorische kant van groot belang. Communiceren over de veranderingen is noodzakelijk en daarom verweven met onze projectaanpak voor grotere implementaties.

Wij maken samen met u een plan van aanpak voor de complete implementatie.

Wij voeren de basisimplementatie van KidsVision bij uw organisatie uit.

Kerngebruikers richten KidsVision in en doen ervaring op met de bedrijfssoftware.

Eindgebruikers nemen KidsVision in gebruik. Voor vragen zijn wij direct beschikbaar.

We evalueren de implementatie met u. Zijn de doelstellingen bereikt?

Wij leiden uw gebruikers op en ondersteunen uw medewerkers.

Kids Aanpak Vrijstaand Gecontroleerd Groeien 570 X 470 (1)

Heldere cijfers

Administratie vraag om registratie. KidsVision is gemaakt om uren te registreren en vervolgens te factureren. Door toevoeging van Klantportalen kunt u veilig via internet op zoveel locaties als u wilt toegang bieden tot de urenregistratie. Zo verlicht u de administratieve druk op sub-locaties en bij gastouders. Ouders krijgen meer zicht op afgenomen uren. Administratief versterkt u de controle over zowel geleverde uren als facturatie. Dat geeft u heldere cijfers om beslissingen op te baseren.

Verbeter uw concurrentiepositie

De wereld van de kinderopvang is constant in beweging. Enerzijds is de branche gevoelig voor economische ontwikkelingen en anderzijds gaan de kwaliteitseisen omhoog. Als de overheid de regels niet aanscherpt, dan zijn het de klanten die om meer dienstverlening vragen. Om die druk met beperkte middelen om te zetten in kansen, biedt procesautomatisering uitkomst. De flexibiliteit van KidsVision laat u slim reageren op veranderingen. Zo bespaart u tijd en geld. Ook leert u uw klanten beter kennen en bindt u ze met extra dienstverlening. Automatiseren is duurzaam en sluit het aan bij de trend naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. U heeft geen (of veel minder) papier nodig. Professionaliseer uw organisatie, verhoog de kwaliteit en win zo klanten en medewerkers voor u.

Kids Aanpak Vrijstaand Concurrentiepositie 570 X 470 (1)

Succesverhalen

Klanten van KidsVision vormen een hechte groep. Wij zorgen voor directe ondersteuning, de KidsVision gebruikersgroep laat u met andere gebruikers van gedachten wisselen. Bent u benieuwd naar ervaringen met onze bedrijfssoftware voor de kinderopvang? Deze succesverhalen laten verschillende mogelijkheden in praktijk zien.

Kidscontacttest

Vragen over KidsVision?

Heeft u vragen over KidsVision? Wilt u meer weten wat onze totaaloplossing voor uw organisatie kan betekenen? Wilt u eens in gesprek met één van onze tevreden gebruikers? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons