Kinderopvang
 • Kids Home Brandbox Slider4 1900 680

  Microsoft Dynamics 365

  Bent u klaar voor een productiviteits-boost?

  Wij zijn ervan overtuigd dat continu, slim veranderen noodzakelijk is om succesvol te blijven. Microsoft Dynamics 365 ondersteunt de digitale transformatie van ondernemingen en helpt ze flexibel blijven. Het werkt op basis van het One Microsoft principe. U krijgt robuuste business-tooling die u naar behoefte aanvult met cloud-diensten. Dankzij deze flexibele opbouw kunt u werken zoals u dat wilt, zonder in te boeten op onderhouds- en updatevoordelen. U krijgt speelruimte om meer te halen uit uw beproefde manier van werken, om compleet nieuwe markten te betreden en om andere manieren van werken te ontdekken. U kiest de doelstelling, Microsoft Dynamics 365 zorgt voor de productiviteits-boost.

Kids Home Vrijstaand Aanpak 570 X 470 (1)

Dynamics 365 in één oogopslag

 

 • CRM en KINDEROPVANG in één krachtige, schaalbare omgeving;
 • Integratie met Office 365 maakt (samen-)werken productiever;
 • Pas Dynamics 365 eenvoudig aan op uw organisatie met Power Apps;
 • Meer inzicht en voorspellend vermogen met Power BI en Cortana;
 • Krachtige tooling om meer uit uw gegevens te halen;
 • Gebouwd op het One Microsoft principe;
 • Een continu groeiend aanbod zakelijke apps via Microsoft AppSource.

Office 365 brengt mensen en gegevens bij elkaar

Microsoft Office 365 is meer dan een manier om met Word, Excel en PowerPoint te werken. Het is een gereedschap om mensen samen te brengen en ze te laten werken met gestructureerde en ongestructureerde gegevens. Office 365 helpt teams contact houden, bestanden delen en informatie zoeken. Het verhoogt de productiviteit door mensen bij elkaar te brengen. Uw ketenpartners en klanten kunnen zowel tijdelijk als permanent toegang krijgt tot gegevens. Dat maakt het eenvoudig om actuele informatie over prijs- en levertijd te geven, om technische tekeningen te beheren en bewerken en om snel overzicht te krijgen van afspraken en overleggen. Office 365 brengt al uw informatie bij elkaar en geeft u zowel controle als overzicht.

Cb13vrijstaand 570X470 Mssurfaceoffice
Kids Home Vrijstaand Aanpak 570 X 470

Vereenvoudig uw werk met Power Apps

Geen enkele organisatie werkt hetzelfde. Met Power Apps past u Microsoft Dynamics 365 aan uw manier van werken aan. U bouwt snel en eenvoudig apps voor het web en voor laptop, tablet of telefoon. Voor het maken van apps met Power Apps is geen kennis van coderen vereist. U kunt op basis van een sjabloon beginnen en vervolgens naar wens gegevens uit onder meer Excel, SharePoint en Dynamics 365 koppelen. Power Apps biedt zeer laagdrempelige toegang tot alle functies van uw devices zoals de camera, en GPS. Of u nu ter plekke een voorcalculatie wilt maken, snel bestellingen gaat opnemen of op basis van barcodes onderhoudsstatus wilt controleren, met Power Apps realiseert u de functionaliteit die uw organisatie vereist. Vanzelfsprekend kunnen Power Apps direct binnen en buiten uw organisatie gedeeld worden. 

Kidscontacttest

Vragen over KidsVision?

Heeft u vragen over KidsVision? Wilt u meer weten wat onze totaaloplossing voor uw organisatie kan betekenen? Wilt u eens in gesprek met één van onze tevreden gebruikers? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons