Kinderopvang
  • Kids Support Brandbox Slider2 1900 680

    Vul KidsVision aan met apps

    KidsVision integreert naadloos met de meestgebruikte apps in de kinderopvang. Denk aan apps om de communicatie met ouders te vereenvoudigen, nieuwe diensten aan te bieden en om medewerkers te helpen bij het uitvoeren van hun taken. Verrijk ook uw omgeving met nieuwe mogelijkheden die apps bieden.

Konnect

Contact-app voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, en gastouderbureaus

Contact onderhouden tussen uw kinderopvangorganisatie, medewerkers, en de ouders vraagt om een slimme aanpak. Met de Konnect app kunnen ouders met medewerkers praten. Uw medewerkers krijgen een eigen kanaal naar de organisatie toe, en ouders en organisatie krijgen ook een directe verbinding. Praktische zaken zoals plaatsingsgegevens, aanvragen voor extra opvang, en afwezigheidsmeldingen, geven ouders direct aan de organisatie door. Persoonlijke meldingen zoals foto’s en dagverslagen wisselen medewerkers met de ouders uit. Organisatorisch overleg vindt plaats tussen medewerkers en management. Konnect zorgt voor eenvoudig contact, een veilige verbinding, en is soepel aan uw huisstijl aan te passen. Met deze app versterkt en ondersteunt u persoonlijk contact binnen en buiten uw organisatie.

Brandbox Vrijstaand 570X470kidsvisionkonnect
Vision

Invision

Brengt ouders, kinderen, en kinderopvang dichter bij elkaar

Invision het nieuwe communicatiemiddel in de kinderopvang, volledig geïntegreerd met kidsvision.
Planning en registratie in de kinderopvang kunnen sneller, eenvoudiger en transparanter.

Door de koppeling met KidsVision wordt alle informatie accuraat en overzichtelijk weergegeven op tablet of telefoon.
Invision is ingericht  om de efficiëntie zowel op de groep als in de planning te verbeteren en biedt direct inzicht in de kindprofielen en dagelijkse activiteiten. De aan- en afmeldtijden van de kinderen en personeel wordt geregistreerd in KidsVision, wat handig is voor de facturering en bij controles door GGD. Medewerkers kunnen bijzondere, leuke of mooie momenten direct delen met de ouders.

Via de planning kunnen medewerkers de planning per week inzien en wijzigingen doorvoeren, zoals een ruildag of extra dag per kind.
Via hun mobieltje kunnen ouders hun kind ziek of op vakantie melden of een ruil/extra dag aanvragen. Dit alles wordt real-time geregistreerd in KidsVision en weergegeven in de App. Door ouders op een toegankelijke en transparante wijze inzage te geven in de organisatie raken ze op een moderne manier betrokken bij de (dagelijkse) activiteiten en bijzonderheden van hun kind(eren).
Alles volgt uw eigen huisstijl om het imago van en het vertrouwen in uw organisatie te versterken.

Kidscontacttest

Vragen over apps in KidsVision?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die apps bieden om uw organisaties effectiever te laten communiceren en werken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Vanzelfsprekend kun u ook een afspraak maken om een demonstratie van de mogelijkheden te krijgen. Ga vandaag nog aan de slag met apps om meer uit KidsVision te halen.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons