Kinderopvang
  • Kids Support Brandbox Slider2 1900 680

    Vul KidsVision aan met apps

    KidsVision integreert naadloos met de meestgebruikte apps in de kinderopvang. Denk aan apps om de communicatie met ouders te vereenvoudigen, nieuwe diensten aan te bieden en om medewerkers te helpen bij het uitvoeren van hun taken. Verrijk ook uw omgeving met nieuwe mogelijkheden die apps bieden.

Konnect

Contact-app voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, en gastouderbureaus

Contact onderhouden tussen uw kinderopvangorganisatie, medewerkers, en de ouders vraagt om een slimme aanpak. Met de Konnect app kunnen ouders met medewerkers praten. Uw medewerkers krijgen een eigen kanaal naar de organisatie toe, en ouders en organisatie krijgen ook een directe verbinding. Praktische zaken zoals plaatsingsgegevens, aanvragen voor extra opvang, en afwezigheidsmeldingen, geven ouders direct aan de organisatie door. Persoonlijke meldingen zoals foto’s en dagverslagen wisselen medewerkers met de ouders uit. Organisatorisch overleg vindt plaats tussen medewerkers en management. Konnect zorgt voor eenvoudig contact, een veilige verbinding, en is soepel aan uw huisstijl aan te passen. Met deze app versterkt en ondersteunt u persoonlijk contact binnen en buiten uw organisatie.

Brandbox Vrijstaand 570X470kidsvisionkonnect
Kidscontacttest

Vragen over apps in KidsVision?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die apps bieden om uw organisaties effectiever te laten communiceren en werken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Vanzelfsprekend kun u ook een afspraak maken om een demonstratie van de mogelijkheden te krijgen. Ga vandaag nog aan de slag met apps om meer uit KidsVision te halen.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons