Software voor BSO

Administratieve software voor de BSO. Waarschijnlijk bent u er al jaren naar op zoek. Deze zoektocht komt vandaag tot een einde. KidsVision heeft namelijk de perfecte oplossing voor u ontworpen. Ons bedrijf biedt professionele software voor de kinderopvang. Buitenschoolse opvang. Kinderdagverblijven. Peuterspeelzalen. Gastouderbureaus. Stuk voor stuk kunnen ze er gebruik van maken. Weten wat onze BSO software voor u kan betekenen? Vraag vandaag nog een demo aan!

Geoptimaliseerd voor ieder apparaat

Laptop en desktop

Tablet

Telefoon

Snel aan de slag met KidsVision

Snelle implementatie mogelijk

Ondersteuning bij overzetten gegevens

Veel integraties met andere systemen

Vanuit de praktijk

De ontwikkelaars van KidsVision hebben allemaal een achtergrond in de kinderopvang. Dat biedt grote voordelen. Zij weten namelijk precies waar er binnen deze sector – administratief gezien – vraag naar is. Bovendien snappen ze het belang van goede ICT voor kinderopvang. Waar moet een goede software voor BSO precies aan voldoen? Met hun vakinhoudelijke kennis en ervaring zorgen zij ervoor dat KidsVision perfect op uw werkzaamheden aansluit. Ook zijn zij op de hoogte van de geldende regel- en wetgevingen. Zo is onze software voor BSO op alle situaties voorbereid.

De voordelen van ons BSO software

Het softwarepakket van KidsVision – gericht op de BSO – kent enkele, grote voordelen. Zo is het in staat om onderdelen van uw administratie te automatiseren. Denk hierbij aan de gegevens over:

  • Kinderen;
  • Financiën;
  • Personeelsbeheer;
  • Werkgevers en
  • bemiddelingsbureaus;
  • Groepen en groepsleiders;
  • Gastouders;
  • Planning.

Betrouwbare administratie met KidsVision

Binnen de buitenschoolse opvang is er behoefte aan hulpmiddelen voor administratie. Een softwarepakket, speciaal voor de BSO, waarin alle gegevens op een centrale plek kan worden bijgehouden, is daar één van. Financieen. Adresgegevens. Planningen. De BSO software van KidsVision biedt u de oplossing. Onze tool is gebaseerd op de technologie van Microsoft. Dit betekent dat u vanuit de cloud kunt werken. Zo zijn al uw gegevens in onze BSO software altijd en overal inzichtelijk. Interesse? Bekijk dan onze tarieven.

Direct met BSO software aan de slag?

Facturatie. Planning. Presentielijsten. Als eigenaar van een buitenschoolse opvang komt u er ongetwijfeld in om. Een gedegen software voor BSO zou zeker als geroepen komen. Kies daarom voor KidsVision. Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo. Heeft u een vraag? Bel dan gerust naar 0499 58 28 28. U kunt ook altijd terecht op onze contactpagina. Hier kunt u direct een afspraak maken of een vraag stellen. Wat kan onze BSO software voor u betekenen?