Software kinderdagverblijven

Bent u op zoek naar professionele software voor uw kinderdagverblijf? Dan is KidsVision waarnaar u op zoek bent. Wij bieden geavanceerde software voor kinderdagverblijven die volledig beschikbaar is in de cloud. Dat betekent dus dat u altijd en overal toegang heeft tot uw gegevens en eenvoudig en snel aanpassingen kunt doen. Het systeem is gebouwd op basis van onze eigen praktijkervaring. Wilt u dus gebruikmaken van kinderdagverblijf software die echt werkt? Kies dan voor KidsVision!

Geoptimaliseerd voor ieder apparaat

Laptop en desktop

Tablet

Telefoon

Snel aan de slag met KidsVision

Snelle implementatie mogelijk

Ondersteuning bij overzetten gegevens

Veel integraties met andere systemen

Wat kunt u met onze software?

Als u een kinderdagverblijf runt hoeven we u niet meer te vertellen dat hierbij een hoop administratieve taken komen kijken. Vaak moet u hiervoor allerlei verschillende systemen gebruiken, die weer niet op elkaar aansluiten. Zo ontstaat er al gauw chaos en ziet u mogelijk dingen over het hoofd. KidsVision, onze software voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en kinderopvang, bundelt echter alle systemen die u op dit moment gebruikt. Wij begrijpen namelijk als geen ander het belang van goede ICT voor kinderopvang. En doordat alles in de cloud beschikbaar is, heeft u met uw laptop, tablet of smartphone op elk moment toegang tot de data.

Met KidsVision beheert u onder meer eenvoudig alle aanvragen die u binnenkrijgt. Hetzelfde geldt voor alle afgesloten contracten en de facturen. Blijft een betaling uit? Dan kunt u vanuit ons softwaresysteem voor kinderdagverblijven eenvoudig een herinnering of aanmaning sturen.

Verder staan alle kind- en oudergegevens veilig opgeslagen in KidsVision. U beheert bovendien toeslagen en houdt presentielijsten bij in de cloud. Ook is een koppeling mogelijk met populaire kinderopvangapps als Konnect en Wedaycare.com. En dit is slechts een korte opsomming van alle mogelijkheden die onze software voor kinderdagverblijven te bieden heeft. Op de pagina abbonementen vindt u een uitgebreid overzicht.

Drie pakketten beschikbaar

Onze software is te gebruiken door zowel kleine als grote kinderdagverblijven. We hebben daarbij drie verschillende softwarepakketten: een basispakket, een uitgebreid pakket en een expert-pakket, waarbij u een vast bedrag per maand betaalt per gebruiker. Wat de verschillende pakketten inhouden leest u via de link in de alinea hierboven.

 

 

 

 

 

Software voor kinderdagverblijven geboren uit praktijkervaring

Zoals we in de inleiding al schreven is onze software voor kinderdagverblijven, KidsVision, ontwikkeld door mensen uit de praktijk. Wij werkten namelijk zelf in de kinderopvang en kwamen tot de conclusie dat het werk een stuk gemakkelijker zou kunnen zijn als er één softwarepakket voor kinderdagverblijven en andere opvanglocaties zou komen waarin alle systemen gebundeld worden. Het systeem is dus ontwikkeld op basis van onze eigen ervaringen, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen écht een oplossing te bieden voor de administratieve problemen waarmee u met uw kinderdagverblijf dagelijks worstelt.

Ontdek onze software voor kinderdagverblijven

Twijfelt u of onze software voor kinderdagverblijven ook voor u een uitkomst kan zijn? Vraag dan een demo aan. Wij kunnen u een demonstratie op locatie geven zodat u een nog beter beeld kunt vormen van onze software. U mag ons daarnaast natuurlijk ook gerust bellen. We zijn te bereiken via 0499 58 28 28. We vertellen u graag wat onze software voor uw kinderdagverblijf kan betekenen.