Software voor kinderopvang

Voor een kinderopvang is bijpassende software geen overbodige luxe. Zeker niet wanneer dit de administratie makkelijker maakt. Toch zijn er maar weinig pakketten die zich richten op de opvang van kinderen. KidsVision is daar gelukkig een uitzondering op. Wij richten ons met ons softwarepakket niet alleen op de kinderopvang, maar op bijna iedere vorm van kinderopvang. Dus ook kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Zo wordt het bijhouden van administratie een stuk makkelijker. Vraag vandaag nog een demo bij ons aan! 

Geoptimaliseerd voor ieder apparaat

Laptop en desktop

Tablet

Telefoon

Snel aan de slag met KidsVision

Snelle implementatie mogelijk

Ondersteuning bij overzetten gegevens

Veel integraties met andere systemen

Praktijkgerichte oplossingen

De vraag naar software en apps voor de administratie van een kinderopvang bestaat al langer. Door de grote bedrijven lijkt deze echter niet te worden gehoord. Daarom hebben wij – als specialisten in de kinderopvang – zelf een softwarepakket ontwikkeld. Doordat wij precies weten welke vragen en wensen er in ons vakgebied zijn, kunnen wij daar onze techniek op aanpassen. Ook zijn wij op de hoogte van alle regel- en wetgevingen, zoals de AVG-wet. Zo kunt u onze software voor de kinderopvang zonder zorgen gebruiken.

De voordelen

Onze software voor de kinderopvang is ontworpen door mensen uit de praktijk. Dat brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Zo kunt u op een eenvoudige manier – overal ter wereld – uw administratie bijwerken. Zo kunt u gegevens kwijt over, onder andere:

  • Kinderen;
  • Financiën;
  • Personeelsbeheer;
  • Werkgevers en bemiddelingsbureaus;
  • Groepen en groepsleiders;
  • Gastouders;
  • Planning.

Betrouwbare administratie met KidsVision

Vandaag de dag is de populariteit van kinderopvang ontzettend groot. Veel ouders laten hun kroost bij professionals achter, om naar het werk te gaan. Dat brengt nogal wat administratie met zich mee. Binnen de kinderopvang is de vraag naar gespecialiseerde software – en een daarbij horende app – dan ook groot. Het moet ruimte bieden aan de financiën, aan adresgegevens, aan planningen en nog veel meer. Gelukkig weet KidsVision precies wat u zoekt. Wij begrijpen als geen ander het belang van goede ICT voor kinderopvang. Hier passen wij onze software voor de kinderopvang dan ook op aan.

Weten wat ons softwarepakket voor de kinderopvang u zou kosten? Bekijk hier onze tarieven.

Software voor kinderopvang nodig?

Het houdt u iedere dag bezig: de administratie van uw bedrijf. Kinderen aanmelden. Ouders factureren. Roosters maken. Hiervoor zou u graag software of een app – gericht op de kinderopvang – willen aanschaffen. Gelukkig heeft KidsVision dit voor u ontwikkeld. Wilt u meer weten? Bel gerust naar 0499 58 28 28 of neem contact via ons formulier. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Onze software gaat uw werk op de kinderopvang gegarandeerd makkelijker maken.