Kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Betrouwbare opvang van groepen

De buitenschoolse opvang (BSO) staat klaar voor kinderen die voor of na schooltijd opvang nodig hebben. Zorg voor van samenstelling wisselende groepen, vraagt om betrouwbare administratie. KidsVision bevat alles wat u nodig heeft om te registreren welke kinderen verwacht worden en om flexibel om te gaan met diegenen die onverwacht op de stoep staan. Onze software is volledig aangepast aan de nieuwste wet- en regelgeving voor kinderopvang. Wij zorgen dat u makkelijk roosters kunt maken voor de begeleiders en bieden uitgebreide ondersteuning voor kindplannig. Dat scheelt u tijd en zorgen.

Surfacelumiakidstest (1)
Kids CB1 Achtergrond Foto Software Voor Kinderopvang 862X572

Voordelen

KidsVision is onze branchegerichte softwareoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de kinderopvang. KidsVision is een volledig geïntegreerd concept, waarmee verschillende disciplines worden geautomatiseerd:

 

  • Financiën
  • Gegevens van kinderen
  • Groepsgegevens & groepsleidsters
  • Gastouders
  • Gegevens van werkgevers en bemiddelingsbureaus
  • Planning
  • Facturatie
  • Personeelsbeheer (HRM)
  • Relatiebeheer (CRM, volledige koppeling met Microsoft Office)
  • Managementrapportages
Kids CB1 Achtergrond Foto Onze Mensen 862X572

Onze specialisten

Mensen uit de praktijk

KidsVision is gebouwd door mensen uit de praktijk. Zij zorgen dat het perfect aansluit op uw werkzaamheden. Onder meer via de Gebruikersgroep KidsVision houden wij de gebruiksvriendelijkheid van onze software scherp in de gaten. Wij luisteren naar onze gebruikers en denken mee over oplossingen. Het overleg van de gebruikersgroep helpt de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en features sturen. Die verregaande samenwerking zit verankert in de bedrijfsfilosofie van GAC. Wij geloven dat je samen meer kan bereiken dan alleen. Daarom voeren wij als motto: ‘Growing Together’.

Succesverhalen

Klanten van KidsVision vormen een hechte groep. Wij zorgen voor directe ondersteuning en de KidsVision gebruikersgroep laat u met andere gebruikers van gedachten wisselen. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met onze bedrijfssoftware voor de kinderopvang? Deze succesverhalen laten verschillende mogelijkheden in praktijk zien.

Kidscontacttest

Vragen over KidsVision?

Heeft u vragen over KidsVision? Wilt u meer weten wat onze totaaloplossing voor uw organisatie kan betekenen? Wilt u eens in gesprek met één van onze tevreden gebruikers? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons