Kinderopvang

Software voor kinderdagverblijven

Maximale ondersteuning voor uw mensen

Kinderopvang heeft een enorme impact in het leven van kinderen. Dat maakt de taak van uw kinderopvangorganisatie zo belangrijk. KidsVision bedrijfssoftware zorgt voor professionele ondersteuning van uw werkzaamheden. Onze software geeft scherp inzicht in uw financiën en laat u overzichtelijk en betrouwbaar factureren. Wij zorgen dat u veilig en betrouwbaar de gegevens van uw kinderen op kunt slaan. Voor communicatie met ouders en medewerkers bieden wij extra communicatiemodules in de vorm van portalen en apps. KidsVision geeft de zekerheid dat uw mensen maximaal ondersteund worden in hun streven naar kwaliteit. 

Surfacelumiakidstest (1)
Kids CB1 Achtergrond Foto Software Voor Kinderopvang 862X572

Voordelen

KidsVision is onze branchegerichte softwareoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de kinderopvang. KidsVision is een volledig geïntegreerd concept, waarmee verschillende disciplines worden geautomatiseerd:

  • Financiën
  • Gegevens van kinderen
  • Groepsgegevens & groepsleidsters
  • Gastouders
  • Planning voor alle vormen van opvang
  • Facturatie
  • Debiteurenbeheer
  • Personeelsbeheer (HRM)
  • Relatiebeheer (CRM, volledige koppeling met Microsoft Office)
  • Managementrapportages
Kids CB1 Achtergrond Foto Onze Mensen 862X572

Onze specialisten

Mensen uit de praktijk

KidsVision is gebouwd door mensen uit de praktijk. Zij zorgen dat het perfect aansluit op uw werkzaamheden. Onder meer via de Gebruikersgroep KidsVision houden wij de gebruiksvriendelijkheid van onze software scherp in de gaten. Wij luisteren naar onze gebruikers en denken mee over oplossingen. Het overleg van de gebruikersgroep helpt de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en features sturen. Die verregaande samenwerking zit verankert in de bedrijfsfilosofie van GAC. Wij geloven dat je samen meer kan bereiken dan alleen. Daarom voeren wij als motto: ‘Growing Together’.

Succesverhalen

Klanten van KidsVision vormen een hechte groep. Wij zorgen voor directe ondersteuning en de KidsVision gebruikersgroep laat u met andere gebruikers van gedachten wisselen. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met onze bedrijfssoftware voor de kinderopvang? Deze succesverhalen laten verschillende mogelijkheden in praktijk zien.

Kidscontacttest

Vragen over KidsVision?

Heeft u vragen over KidsVision? Wilt u meer weten wat onze totaaloplossing voor uw organisatie kan betekenen? Wilt u eens in gesprek met één van onze tevreden gebruikers? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons