Kinderopvang

Software voor Peuterspeelzalen

Ondersteuning voor uw begeleiders

Voor kinderen is uw peuterspeelzaal een plek om te spelen. Dat is mogelijk dankzij uw deskundige begeleiding. Wij zorgen met KidsVision dat uw administratieve processen perfect op orde zijn. Onze totaaloplossing is ontwikkeld door mensen uit de praktijk. KidsVision bedrijfssoftware bevat daarom alles wat een professionele gerunde peuterspeelzaal nodig heeft. Wij ondersteunen u bij de registratie van eisen en richtlijnen. Uw accountant krijgt betrouwbare en onderbouwde gegevens. Met onze beheermodules registreert u niet alleen alles, dankzij het slimme zoeksysteem van KidsVision vindt u de gegevens ook altijd terug. 

Surfacelumiakidstest (1)
Kids CB1 Achtergrond Foto Software Voor Kinderopvang 862X572

Voordelen

KidsVision is onze branchegerichte softwareoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de kinderopvang. KidsVision is een volledig geïntegreerd concept, waarmee verschillende disciplines worden geautomatiseerd:

 

  • Financiën
  • Gegevens van kinderen
  • Groepsgegevens & groepsleidsters
  • Gastouders
  • Gegevens van werkgevers en bemiddelingsbureaus
  • Planning
  • Facturatie
  • Personeelsbeheer (HRM)
  • Relatiebeheer (CRM, volledige koppeling met Microsoft Office)
  • Managementrapportages
Kids CB1 Achtergrond Foto Onze Mensen 862X572

Onze specialisten

Mensen uit de praktijk

KidsVision is gebouwd door mensen uit de praktijk. Zij zorgen dat het perfect aansluit op uw werkzaamheden. Onder meer via de Gebruikersgroep KidsVision houden wij de gebruiksvriendelijkheid van onze software scherp in de gaten. Wij luisteren naar onze gebruikers en denken mee over oplossingen. Het overleg van de gebruikersgroep helpt de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en features sturen. Die verregaande samenwerking zit verankert in de bedrijfsfilosofie van GAC. Wij geloven dat je samen meer kan bereiken dan alleen. Daarom voeren wij als motto: ‘Growing Together’.

Succesverhalen

Klanten van KidsVision vormen een hechte groep. Wij zorgen voor directe ondersteuning en de KidsVision gebruikersgroep laat u met andere gebruikers van gedachten wisselen. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met onze bedrijfssoftware voor de kinderopvang? Deze succesverhalen laten verschillende mogelijkheden in praktijk zien.

Kidscontacttest

Vragen over KidsVision?

Heeft u vragen over KidsVision? Wilt u meer weten wat onze totaaloplossing voor uw organisatie kan betekenen? Wilt u eens in gesprek met één van onze tevreden gebruikers? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 28 28 28
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons