Kinderopvang
Impuls
image

Impuls

Succesverhaal

"Wij krijgen eenvoudig, gerichte informatie uit het systeem"

 

Vraagstelling
Vervanging van een verouderd systeem waar diverse producten niet goed ondergebracht werden en handmatig planningen afgestemd moesten worden.

 

Oplossing
Overstappen op één geïntegreerde totaalomgeving. KidsVision zorgt dat processen op elkaar aansluiten en er tussen kindplanning en personeelsplanning een koppeling ligt.

 

Resultaten
Medewerkers kunnen eenvoudiger gerichte informatie uit het systeem halen en de koppelingen zorgen voor efficiënte procesafhandeling in de backoffice.

image
image

Koppelingen tussen kindplanning en personeelsplanning

Impuls biedt een dienstenpakket bestaande uit vele typen opvang. Om dat op een betrouwbare manier te administreren is voor KidsVision gekozen. Deze kinderopvangsoftware zorgt dat alle processen op elkaar aansluiten en legt koppelingen tussen kindplanning en personeelsplanning.

Ontwikkeling van kinderen
Impuls staat voor mensenwerk. De in Amsterdam gevestigde organisatie biedt diensten op het gebied van zorg, werk, scholing en vrije tijd. Ook verzorgt Impuls de opvang en ontwikkeling van kinderen. Voor die doelgroep is Magda Heijtel als bedrijfsdirecteur Kinderopvang samen met Paul Biersteker als hoofd van het bedrijfsbureau en Roelant Bakker als hoofd automatisering verantwoordelijk. Zij dragen de zorg voor ruim 800 medewerkers die verspreid over 95 locaties werken.

Veel soorten opvangproducten
Magda Heijtel: “Het dienstenpakket van Impuls bevat veel soorten opvangproducten. Ons vorige systeem was verouderd, de diverse producten konden er niet goed in worden ondergebracht en we moesten handmatig planningen op elkaar afstemmen. Ook hadden we nog geen koppeling tussen kindplanning en personeelsplanning, die systemen stonden los van elkaar. Daardoor moesten we de planningen handmatig op elkaar afstemmen.”

Efficiënter plannen
Om orde te brengen in het systeem, fouten te voorkomen en efficiënter te plannen werd gezocht naar een softwarepakket dat alle processen op elkaar aan laat sluiten. Daarbij kwam KidsVision naar voren als de beste oplossing.

Klantvolgsysteem
KidVision rekent af met omslachtige processen in de backoffice. Binnen het pakket staan kindplanning, personeelsplanning, financiën en het klantvolgsysteem met elkaar in verband. Magda Heijtel: “Dat maakt het voor medewerkers eenvoudig om gerichte informatie uit het systeem te krijgen."

Microsoft CRM
De keuze van Impuls Kinderopvang voor KidsVision viel samen met de keuze van de overkoepelende organisatie voor het CRM in Microsoft Dynamics NAV. Een praktische bijkomstigheid omdat Impuls al een tijdje op zoek was naar een degelijk pakket voor Customer Relationship Management. Het vertrouwen in KidsVision, en de wens om eenduidig te blijven werken, maakte de keuze voor Microsoft CRM logisch.

Gerichte informatie uit het systeem
Dankzij de overstap naar KidsVision kan Impuls nu gerichte informatie uit het systeem krijgen. De bedrijfssoftware laat alle processen op elkaar aansluiten, legt koppelingen tussen kindplanning en personeelsplanning en zorgt voor efficiënte procesafhandeling in de backoffice.

Kids CB9 Contact DEF 1180X454

Meer weten over geïntegreerde beheersoftware voor kinderopvang?

Heeft u vragen vooraf? Wij bellen of mailen graag. Wilt u weten hoe KidsVision in praktijk werkt? Laat ons iets weten en wij koppelen u aan een bekende KidsVision gebruiker bij u in de buurt.

Maak een afspraak Stel een vraag 0499 58 28 27
Stel een vraag

Maak een afspraak

Chat met ons